Skip to content

Burovito drugo kolo zimske duatlon lige

U organizaciji Triatlon kluba Zadar održano je i drugo kolo zimske duatlon lige na istoj lokaciji, u Šepurinama kraj Zadra. Sudionicima vrijeme zasigurno nije išlo na ruku s obzirom da je puhala dosta jaka bura. Međutim, niti ona nije uspjela spriječiti 23 najupornija sportaša koji su odradili zadanu dionicu.

Za drugo kolo duatlon lige smanjenja je druga dionica trčanja sa 2km na 1km pa su natjecatelji pred sobom imali 2km trčanja, 9km bicikla te, prethodno spomenuti, 1km trčanja za kraj. Bura je sudionicima djelomično stvarala probleme na biciklističkoj dionici. Najuspješniji kod seniora su bili Ana Miočić i Ivan Tuta. U kategoriji kadeta pobjedu je odnio David Pejdo dok su kod mlađih kadeta najbrži bili Rita Kamber i Jakov Bljaić.

U drugom dijelu programa natjecali su se najmlađi članovi Triatlon kluba Zadar. Za njih je bila pripremljena nešto kraća dionica – 1km trčanja, 3km bicikla i 500m trčanja. Vito Gobin bio je najbrži u kategoriji početnika U-9, dok su kod nešto starijih U-11 pobjedu odnijeli Iva Kapljić i Noel Babin.

Službene rezultate možete pogledati ovdje, kao i putem naše mobilne aplikacije. Nadamo se da će nas sljedeći put i vrijeme nešto bolje poslužiti te se radujemo ponovnom susretu. U nastavku pogledajte i galeriju slika sa ovog događanja.