Skip to content

Literatura – From Triathlon to Decision Making

Roberto Carfagno, član Triatlon kluba Zadar, predstavlja vam svoju knjigu Od triatlona do odlučivanja (From Triathlon to Decision Making). Pobjednička metoda iz sporta koja potiče vaše poslovanje i pomaže vam u ostvarivanju vaših osobnih ciljeva. Tijekom duge i plodne poslovne karijere, Roberto je istraživao prakse triatlonskog treninga i kako one pozitivno utječu na poslovne procese. Ne uzimajući ništa zdravo za gotovo, osmislio je metodu koja će vas voditi kroz jednostavne korake kako biste poboljšali svoju prodaju i cjelokupni životni standard.

Izazovi nas tjeraju da istražimo granice svoje zone udobnosti i suočimo se s našim strahovima. Prevladavanje ovih strahova i postizanje onoga što se nekada činilo nemogućim, potaknut će povjerenje, odlučnost i duševni mir. Kao i većina stvari u životu, teže stvari imaju i veću nagradu.

U svojoj karijeri triatlonca i top menadžera prodaje imao sam sreću dijeliti treninge i trenutke s vrhunskim prodavačima, upoznati svjetske prvake i razgovarati sa sportašima svih dobnih skupina. Sakupio sam sve ovo znanje da vam ga na jednostavan i zabavan način predstavim u ovoj knjizi, kazao nam je naš Robbie ukratko.

Rođen je 1971. u prekrasnoj Švicarskoj u obitelji talijanskih i hrvatskih roditelja. Roberto Carfagno napustio je dom u dobi od 19 godina kako bi istražio svijet. Studirao je u SAD-u, a potom u Italiji gdje je živio 10 godina prije nego što se preselio u Aziju. Sa triatlonom se upoznao u dobi od 42 godine te se uspio kvalificirati za Ironman World Championship u Koni na Havajima. Treba naglasiti kako je krenuo praktički od 0, bez atletske prošlosti i sportova izdržljivosti. Taj isti hrabri stav mu je pomogao da bude uspješan direktor prodaje u švicarskom telekomu gdje je došao iz potpuno drugačijeg okruženja. Uspješno je osnovao tvrtku Asiaccess specijaliziranu za vanjske poslove prodaje i marketinga u Aziji za neazijske tvrtke. Sada već hvaljeni govornik, rado dijeli svoju metodu za uspjeh, dok još uživa u svojoj strasti za plivanjem, biciklizmom i trčanjem, kao i u pizzama!

Knjigu možete naručiti putem službene web stranice gdje ujedno možete i kontaktirati samog autora.