Skip to content

Održana podjela priznanja za rezultate u HTL-u za 2021. i 2022. godinu

U Zagrebu je u subotu održana svečana podjela priznanja za ostvarene sportske rezultate u Hrvatskoj triatlon ligi za 2021. i 2022. godinu. Na svečanosti su prisustvovali sportašice i sportaši koji su osvojili jedno od prva tri mjesta u svojim kategorijama. Iz Triatlon kluba Zadar četvero natjecatelja preuzelo je svoje zaslužene medalje.

Vito i Matija sa svojim medaljama za 2021. godinu (foto: Hrvatski triatlon savez)

Korina Babara preuzela je pehar za pobjedu u svojoj kategoriji U11 na Hrvatskoj triatlon ligi za 2021. godinu. Za istu godinu u kategoriji U9 kod dječaka drugo mjesto je osvojio Matija Ivanović dok je treći bio Vito Gobin.

Korina i njen pehar za prvo mjesto (Foto: Hrvatski triatlon savez)

Nagrade i priznanja su podijeljena i za prošlu godinu. Naša Mareta Štulina je u kategoriji U11 zauzela ukupno treće mjesto.

Mareta Štulina sa zasluženom medaljom (Foto: Triatlon klub Zadar)

Podjela je održana u zagrebačkom hotelu Westin. Čestitamo svim sportašima na izvrsnim rezultatima u protekle dvije godine. Uskoro kreće i nova triatlonska sezona te svim našim članovima želimo puno uspjeha, a prije svega druženja i zabave, u ovoj godini. Ispod pogledajte sve rezultate Zadrana i fotogaleriju sa zagrebačke dodjele.

Svi rezultati članova Triatlon kluba Zadar:
Korina Babara 1.mjesto U11 2021.
Mareta Štulina 3.mjesto U11 2022.
Matija Ivanović 2.mjesto U9 2022.
Vito Gobin 3.mjesto U9 2022.