Skip to content

Triatlon klub Zadar započeo s upisom djece

Triatlon klub Zadar započeo je s upisom djece u dobi od 7 do 11 godina u školu triatlona. Triatlon je izrazito moderan i jedan od najbrže rastućih sportova današnjice koji se sastoji od 3 discipline: plivanja, vožnje bicikla i trčanja. U programu škole triatlona TK Zadar su:
Plivački treninzi – učenje i usavršavanje tehnike
Trkački treninzi – učenje i usavršavanje tehnike
Biciklistički treninzi – spretnost na bicikli
Edukacija o triatlonu kao sportu

Triatlon klub Zadar

Za više informacija upitali smo voditelja škole Triatlon kluba Zadar Ivana Gobina:

Triatlon je sve popularniji sport kako u svijetu tako i kod nas. Njegova popularnost proizlazi iz činjenice da se radi o bazičnim aerobnim sportovima koji su po strukturi vrlo jednostavni (plivanje, biciklizam i trčanje) a idealno se nadopunjuju i u današnjem tempu života predstavljaju dobru kombinaciju sa kojom se dolazi do odličnih rezultata u psihofizičkom i zdravstvenom smislu. Djeca kroz naše programe uče i usavršavaju znanja plivanja, trčanja te pogotovo bitnu spretnost na bicikli. Smatramo da su ovo vrlo bitna znanja koja djeca savladavaju kod nas te su im korisna za cijeli život.

Dječji duatlon spretnosti održan prošle godine u suradnji sa Lopticom

Pozivamo sve zainteresirane roditelje i djecu da dođu i probaju naše programe. Imamo višegodišnje iskustvo u radu sa djecom te ih nastojimo osim navedenih sportskih vještina učiti i životnim vrijednostima, ponašanju, socijalizaciji, poštivanju svojih prijatelja i starijih osoba. Vrata Triatlon kluba Zadar su uvijek otvorena za sve koji žele probati triatlon! Sve što trebate je popuniti obrazac na web stranici kluba.