Skip to content

Privlaka Run donosi uzbuđenje i zabavu za sve uzraste

U organizaciji Triatlon kluba Zadar i Škole trčanja Zadar, Privlaka će ponovno biti domaćin jedinstvenog događaja – Privlaka Run 2024. Tradicionalna utrka održat će se u subotu, 15. lipnja, s početkom u 10:00 sati, a prijave su već otvorene na stranici stotinka.hr. Posebnost ove utrke leži u predivnoj šetnici uz more, koja natjecateljima nudi nezaboravan doživljaj svih čari ovog slikovitog primorskog mjesta. Ovogodišnji program uključuje utrku na 5 kilometara, dječje utrke te popularni SABUNing trail u dužini od 6 kilometara. Dječje utrke počinju u 9:15, a sve sudionike očekuju medalje i majice, dok je zabava nakon utrke zajamčena uz DJ-a i roštilj.

Najmlađi sudionici na utrci u Privlaci

Privlaka, smještena na jugoistočnoj obali Privlačkog zatona nasuprot otoku Viru, poznata je po svojim prekrasnim plažama i bogatoj ribarskoj tradiciji. Ovo ribarsko i turističko mjesto, 7 km sjeverozapadno od Nina, nudi prostrane pješčane plaže sa šumicama koje su idealne za opuštanje i uživanje u prirodi. Šetnica koja obuhvaća gotovo cijeli poluotok pruža spektakularan pogled na zalazak sunca, što je samo jedan od razloga zašto je Privlaka omiljeno odredište za mnoge posjetitelje. Staza za SABUNing trail vodi uz pjeskovitu obalu prema Virskom mostu, a ovisno o plimi, natjecatelji će trčati dijelom i kroz more, pjeskovitom plažom, pa čak i kroz škrape. Ova staza je srednje zahtjevna i trkačima će pružiti jedinstveno iskustvo koje spaja prirodne ljepote i izazovnu rekreaciju. Oprema za trčanje i dobra volja je neophodna.

Atraktivni SABUNing prolazi spojem mora i kopna

Startnina za obje utrke iznosi 10 eura, dok su utrke za djecu (U14) besplatne. Uz startninu, svaki sudionik dobiva majicu, medalju i večeru. Podizanje startnih brojeva bit će moguće na dan utrke od 8:00 sati na trgu “Kolište” (Stara jezgra). Djecu nije potrebno prethodno prijavljivati za utrku. Za sve koji se žele prijaviti, posjetite stranicu stotinka.hr već danas i osigurajte svoje mjesto na ovogodišnjem izdanju Privlaka Run utrke. Očekuje vas nezaboravan dan ispunjen trčanjem, zabavom i druženjem uz tradicionalno najbolji roštilj i DJ-a. Ne propustite priliku sudjelovati u ovom uzbudljivom događaju!