Skip to content

Triatlon klub Zadar

O nama

Triatlon klub Zadar osnovan je 2009. godine u Zadru. Kroz 12 godina rada, klub je od nekolicine potpunih entuzijasta izrastao u klub koji danas broji preko 60 članova. Glavni ciljevi od samih početaka bili su upoznati sredinu sa triatlonom, privući ljude sportu i zdravom načinu života. Danas se naša zajednica proširila, ne samo na triatlon, već i Školu trčanja te Školu nordijskog hodanja.  

Osim rekreativaca, TK Zadar ima i svog prvog elitnog sportaša Jacopa Butturinija koji sudjeluje na brojnim natjecanjima u RH i izvan nje. Jacopo je posljednjih nekoliko godina državni prvak u sprint triatlonu i olimpijskom triatlonu. Ostali članovi kluba, zajedno s trenerima, godinama sudjeluju na triatlon natjecanjima za sve uzraste po Hrvatskoj i izvan nje te uspješno odrađuju sve distance koje triatlon nudi.

TK Zadar je u svojoj sredini poznat po organizaciji i izvođenju velikog broja utrka i natjecanja koja su postala brand našeg grada i sportske zajednice. Neke od njih su Dugi Otok triatlon, Zadar Night Run, Akvatlon Zadar te brojne lokalne i mjesne utrke koje privlače sve više zaljubljenika u ovaj rastući sport.

Najponosniji smo na Školu triatlona za najmlađe koja djeluje preko 5 godina, a danas broji oko 40 djece svih uzrasta čiji se broj svakodnevno povećava. Glavni treneri i osnivači kluba od samih početaka su Ivan Gobin, Ivan Tuta, Edo Nimac i Jure Šango. Bez njihovog zajedničkog rada, vizije i entuzijazma TK Zadar ne bi bio ono što je danas.

Gostovanje predsjednika kluba na Diadora TV

Experienced

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Professional

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Motivated

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

SECTION OVERLINE

Get an introductory lesson for free!

Working out in this Gym has been one of the best decisions I have ever made for my fitness. Really love the positive vibes and friendly atmosphere.

ALBERT GARRETT

IN THE CENTRE OF THE CITY

Come visit us!

9:00 AM TO 11:00 PM (SUNDAY CLOSED)

Kale chips knausgaard mustache blog fashion axe selfies salvia. Gluten-free post-ironic deep v typewriter. Cloud bread flannel poke, flexitarian vinyl iPhone church-key shaman williamsburg kitsch beard.

0032-773 88291 HELLO@NEVEFIT.COM 21 JUMP STREET, SAN FRANCISCO