Skip to content

Zimska duatlon liga zagazila u proljeće

Prvi proljetni vikend donio je treće kolo zimske duatlon lige na skrivenoj lokaciji u Šepurinama. Ovaj puta, vremenske prilike bile su izvrsne te su omogućile sudionicima uživanje u samoj utrci. Okupilo se ukupno 22 natjecatelja u više kategorija.

Start duatlona za seniore, juniore i kadete

Prvi su na redu bili stariji – seniori, juniori i kadeti koji su za zadatak imali 2km trčanja, 9km bicikla te 1km trčanja na kraju. Najbrža kod seniorki bila je Nika Begić dok je kod seniora pobjedu odnio Ivan Tuta. U kategoriji juniora prvi je bio Ante Medić, Mila Rukavina kod kadetkinja te Luka Ivanović kod kadeta. Latina Zubčić i Jakov Bljaić bili su najuspješniji u kategoriji mlađih kadeta.

Start najmlađih

Najmlađi su se i ovaj puta natjecali na mini dionici – 1km trčanja, 3km bicikla i 500m trčanja. Pohvaljujemo sve sudionike koji su uspješno odradili naš mini duatlon. U kategoriji U-9 najbrži je bio Matija Ivanović, dok su u kategoriji U-11 pobijedili Iva Kapljić i Noel Babin.

Službene rezultate možete pogledati ovdje, te putem naše Android mobilne aplikacije. Pratite nas i dalje, uskoro nas očekuje još jedno zasigurno uzbudljivo i zabavno kolo duatlon lige. U nastavku pogledajte i fotogaleriju sa utrke.