Skip to content

Održan dječji duatlon spretnosti

Proteklu subotu je na prostoru Sveučilišnog kampusa u Zadru održan dječji duatlon spretnosti. U organizaciji Dječje sportske škole Loptica i Triatlon kluba Zadar preko sto djece u dobi od 4 do 7 godina iskušalo se na trkačkom i biciklističkom poligonu. Događaj je protekao u veseloj i zabavnoj atmosferi te su sudionici ujedno i pobjednici. Sve naše sportašice i sportaši dobili zaslužene diplome. Posebno se zahvaljujemo Sveučilištu u Zadru koje nam je omogućilo korištenje njihovog prostora za potrebe provedbe ovog duatlona.

Naši sportaši na trkačkom poligonu

Sam duatlon spretnosti sastojao se od trčanja po zadanom poligonu. Trenerice i treneri iz Loptice potrudili su se da djeci bude zanimljivo i izazovno odraditi trkački dio koji su i ponavljali na kraju. Između dvije trkačke dionice naši najmlađi su se okušali u vožnji bicikle. Ovo je bila ujedno i promocija triatlona kao sporta među najmlađom populacijom. Ukoliko i vi želite da vaše dijete isproba triatlon, ispunite upisnu formu ovdje i javiti ćemo vam se ubrzo. Za svu djecu od 4 do 7 godina tu je Dječja sportska škola Loptica. Više informacija potražite na njihovoj Facebook stranici.

Dječja sportska škola Loptica prošle godine je obilježila 20 godina uspješnog u kojima je više od 4.000 djece prošlo kroz njihove programe. Okuplja djecu pretežno predškolske dobi te im sa svojim motom “igrom do sporta” približava sport na odličan način. Kroz sportske aktivnosti koje se baziraju na elementima 15 različitih sportova i 60 igara, djecu se uči prihvatiti poraz te se sportski i ljudski ponašati kada se pobjeđuje.

Zahvaljujemo svima što su nam se pridružili i proveli veselo subotnje jutro s nama. Pridružite nam se i vi u Dječjoj sportskoj školi Loptica ili u Triatlon klubu Zadar, svi ste dobrodošli. U nastavku možete vidjeti kako nam je bilo u velikoj fotogaleriji.